Variasi Hidup Kami

Kisah harian utk kenangan.Ayah,Ummie,Haziq dan Nisa
<< November 2017 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >>
JOM JENGUK DAPUR
Periuk Belanga Ujen
LINKS
PROFILE
SEARCH
<< Syair Gurindam Tragedi malam 19 Syawal | main | Aku , Dia dan Pinggan >>
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| スポンサードリンク | - | - | - |
Haziq "Lelaki VS Perempuan"
Dah lama tak up date kat sini..dok ralit dgn my periuk belanga..heheheh

Nie alkisah dgn si Haziq...kisah permepuan dan cuti

Haziq : Ummie lepas nie sembahyang ke tak?

"emmm kena pikir nak jawab..kang kata sembahyang dia suh kita sembahyang sebab dia nak join sekali"

Ummie : tak..ummie tak boleh le Haziq

Haziq : Kenapa ummie tak boleh sembahyang?

Ummie : Ummie sakit..ehhh ummie tak boleh sembahyang

Haziq : Kalau Haziq sakit Haziq tak payah sembahyang le ye Ummie

"alahaiiiii salah cakap le pulakkk"

Ummie : Bukan..perempuan nie ada masa dia tak boleh sembahyang

Haziq : Lelaki dia ada masa tak boleh sembahyang tak Ummie?

Ummie : Takde ...Lelaki takde cuti

Haziq dah melalak-lalak merajuk bila kata takde cuti...alahaaaaiii jenuhnye nak explain

Ummie : Nanti dah besar sikit Haziq belajarlah pasal nie..

Haziq : Ummie...Haziq nak cuti jugakkk....

"aku rasa dia bukan excited pasal tak yah solat..tapi dia allergic dengo perkataan cuti..>Suka sgt kalau dapat duk rumah bercuti..."

adeeehhhhh
| ujen | Nikki Haziq | comments(0) | - |
スポンサーサイト
| スポンサードリンク | - | - | - |