Variasi Hidup Kami

Kisah harian utk kenangan.Ayah,Ummie,Haziq dan Nisa
<< July 2017 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >>
JOM JENGUK DAPUR
Periuk Belanga Ujen
LINKS
PROFILE
SEARCH
<< Aku , Dia dan Pinggan | main | Nisa dan Calon Suami >>
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| スポンサードリンク | - | - | - |
Haziq & Nisa
Dalam nak men"clear"kan gambar2 dalam handphone..terjumpa la gambar2 hero ngan heroin kesayangan ummie nie...yg mungkin belum story kat sini...

Nie gambar masa kami ke Restaurant Maju depan umah tu...pagi tu ayah kerja.jadi anak2 bila ngan ummie dia..ngada2 lebih...ajak makan kat kedai..nak makan roti canai...masa pergi tu hujan renyai2..so bawak payung...seronok tgk keakraban diorang dari belakang...Gambar nie masa perut dah kenyang...nak balik..tinggal aje ummie jalan sorang2 dalam hujan..saboo jelah



Nie plak gambar masa makan2 kat kedai tu...actually dah dua kali pergi..masa ayah takde..kekekeke..so koleksi gambar tgh sarap..


Jannah dan roti canai


Haziq dan nasik putih, ayam goreng dan gulai kurma

Ummie makan apa?? kongsi ngan diorang jeeee...hehehehe


dah main2 le tu...sapa tak abis..tak bleh beli aiskrim


Nie di hari lain bila kena kacau sebab tak dapat abiskan roti canai..adiknye dah selesai...Muka bengang kena ejek tak dapat beli mainan...hahahaha


Muka happy Jannah yg dah mengabiskan roti canai

nie pulak masa kami try cheezy pizza..


Jannah fallin in love with spagetthi


Haziq kena dera mengabiskan cheezy pizza..hahaha



| ujen | apa-apa aje | comments(0) | - |
スポンサーサイト
| スポンサードリンク | - | - | - |