Variasi Hidup Kami

Kisah harian utk kenangan.Ayah,Ummie,Haziq dan Nisa
<< July 2017 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >>
JOM JENGUK DAPUR
Periuk Belanga Ujen
LINKS
PROFILE
SEARCH
<< Nisa dan Calon Suami | main | Sapu Habuk >>
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| スポンサードリンク | - | - | - |
Sembang Pagi
Assalamualaikum...

Dah lama tak update blog..Banyak peristiwa yg tertinggal...hehehe...
Nie nak update satu2 lah nie...

Last Month taska Haziq dan Nisa mengadakan majlis Konvokesyen utnuk pelajar2 tahun 6. Tahun lepas ummie sorang je yang dtg..Tahun nie ayah jugak meluangkan masa separuh hari untuk memberi sokongan pada Haziq dan Nisa yang akan buat performance pada hari tu.




Majlis di adakan di dewan MBPJ. TempatMawi di nobatkan menjadi Juara AF..kekekeke.Mmg meriah. Ummie dan Ayah meleleh air mata menahan gelak melihat telatah2 kanak2 yang mengambil bahagian.



Majlis di mulakan dgn nyanyian lagu negaraKu, lagu MBPJ dan ikrar dari murid2 3 tahun hingga ke 6 tahun. Kemudian di ikuti dgn persembahan dari kanak2 3 tahun.
Pakaian beragam. Nisa di minta oleh cikgu untuk pakai gaun dan berkasut tumit. Last minute punya arrangement..semuanya kelam kabut...Nisa pandai mengikut arahan.tak perlu dibantu oleh cikgu..yelah berapa kali praktis kat rumah..hehehehe



Kemudian di ikuti dgn tarian boria oleh 4 tahun . Haziq mewakili kanak2 5 tahun dgn tarian jong jong inai dan nyanyian "di mana dia anak kambing saya".
Haziq macam biasa la..kat rumah beria..kat pentas lebih pada hal sendiri..



lepas abis majlis...gambar2 time..dan lepas tu gi McD isi perut..hehehehe






dan weekend lepas..Sabtu kami habiskan dgn pergi kenduri di Klang. Lepas ke kenduri singgah di Shah Alam dan sampai rumah hampir pukul 6. Dah full satu hari sabtu. Ahad pula..pagi2 lagi orang dah dtg nak pasang tiles kat ruang kering..sampai kul 2 baru settle. Nak masak dapur berabuk abis..so makan kat luar je..balik makan. hubby dah mula mengecat dapur ...saja nak beralih mood sikit...So weekend lepas full jugak..adehhhhhh
| ujen | apa-apa aje | comments(0) | - |
スポンサーサイト
| スポンサードリンク | - | - | - |